80-годишна баба седи на железничката станица и нервозно ги притиска…

Loading...

80-годишна баба седи на железничката станица и нервозно ги притиска копчињата на телефонот.
 80-годишна баба седи на железничката станица и нервозно ги притиска копчињата на телефонот.
Поминува еден млад човек и таа му вели:
– Еј, дечко, ќе ми напишеш ли една СМС порака зошто јас не гледам добро?
– Може, се разбира. Што да напишам?
– Пиши вака: „Свињо валкана, конечно собрав храброст, да не си се осмелил да ме бараш повеќе!
Те напуштам! Одам кај мама!“80-годишна баба седи на железничката станица и нервозно ги притиска копчињата на телефонот.
Поминува еден млад човек и таа му вели:

loading...
Loading...