Се бара преведувач – бугарски јазик

Loading...

ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ За потребите на свој клиент РЕНОМИРАНА НОВИНАРСКА РЕДАКЦИЈА има потреба да вработи ПРЕВЕДУВАЧ (од македонски на бугарски јазик)

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/preveduvach—bugarski-jazik/3199

loading...
Loading...