Се бара преведувач – српски јазик

Loading...

ВРАБОТУВАЊЕ.КОМ За потребите на свој клиент РЕНОМИРАНА НОВИНАРСКА РЕДАКЦИЈА има потреба да вработи ПРЕВЕДУВАЧ (од македонски на српски јазик) 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/preveduvach—srpski-jazik/3200

loading...
Loading...