Се бараат државни службеници

Loading...

АГЕНЦИЈАТА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 304/2012 за вработување на 3 државни службеници во Канцеларија на председателот на Владата за следните работни места: 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/3-drzhavni-sluzhbenici/3177

loading...
Loading...