Се бара сметководител

Loading...

TRENKWALDER Македонија е дел од меѓународната група која работи во 19 европски земји. Со иновативни решенија во областа на меѓународните стандарди и човечки ресурси, нудејќи им предност на клиентите и кандидатите, би можело да претставува и иднина за вашето вработување.

 

Во име на своите клиенти, успешната меѓународна компанија, е во потрага по Сметководител.

Место на работа: Централна Србија

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/accounting-manager/3185

 

 

loading...
Loading...