Модерни креативни фризери

Loading...

За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски решенија, флексибилно и динамично повеќе од 20 години. 

За вработување кај наш клиент ексклузивен салон во Скопје потребни се МОДЕРНИ КРЕАТИВНИ ФРИЗЕРИ

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/moderni-kreativni-frizeri/3213

loading...
Loading...