Вработување.ком вработва SALES REPRESENTATIVE

Loading...

Вработување.ком, за потребите на тимот на Вработување, објавува оглас за работа на позиција SALES REPRESENTATIVE. Работното искуство во продажба и FMCG се подразбира, но првенствено цениме :

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/sales-representative/3222

loading...
Loading...