Се бараат Келнери, Шанкери, Готвачи

Loading...

За преку 7.000 наши клиенти во Средна Европа ставаме на располагање 80.000 соработници и нудиме иновативни кадровски решенија, флексибилно и динамично повеќе од 20 години. 

За вработување кај наш клиент во Тетово потребни се: КЕЛНЕРИ, ШАНКЕРИ, ГОТВАЧИ

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kelneri–shankeri–gotvachi/3214

loading...
Loading...