АКТУЕЛНИ ПОНУДИ НА РАЗИЧНИ ПОЗИЦИИ ВО КАТАР

Loading...

ГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, која работи согласно Одобрение бр. 08-4764/3  издадено од Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија.

Нашата работа е да ви помогнеме да се вработите во земјите на Блискиот Исток (Катар, Обединети Арапски Емирати…)

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/aktuelni-ponudi—katar/3217

loading...
Loading...