Мелон Солушнс вработува Административен и финансиски асистент

Loading...

 

Мелон е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. 

Мелон Солушнс Дооел, членка на Мелон Групацијата, за својата канцеларија во Скопје има потреба од АДМИНИСТРАТИВЕН И ФИНАНСИСКИ АСИСТЕНТ

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/administrativen-i-finansiski-asistent/3226

loading...
Loading...