Виц: Мујо и Фата на скијање

Loading...

Мујо и Фата биле на скијање на алпите. Кога се вратиле, седнале Мујо и Хасо да пијат кафе, па Хасо го прашува:

– И пријателе, како скија Фата?

А на тоа Мујо:

– Ма како гром!

Хасо изненадено:

– Ту бре, толку добро?

Мујо му одговорил:

– Ма не бре, секој пат во различно дрво!

 

loading...