Виц: Тепачка на две жени

Loading...

Се јавува Трпе во полиција и вика:

– Ало полиција?

– Да повелете.

– Сакам да пријавам дека две жени се тепаат за мене.

– Па што има во тоа лошо?

– Па грдата победува!!!

loading...