Виц: проституција и корупција

Loading...

Учителката го прашува Перето што работи мајка му и како живеат. 

– Мојата мајка е проститутка и многу добро заработува, имаме се што ни треба.

 

На учителката и паднало незгодно па го преформурирала прашањето за Ристето:
– Ристе, што работи твојот татко и како живеете?
– Мојот татко е полицаец, пишува казни за државата и малку и за себе, супер живееме, имаме се што ќе посакаме.

Доаѓа редот на Блажето, не почекал ни да му го постават прашањето одговорил:
– Мојот татко е возач на камион и да не е на Перето мајка му и на Ристето татко му, пи*ка му ма*ер, супер би живееле!!!

loading...