Без овие вештини догодина нема да можете да најдете работа

Loading...

Кризата удира се посилно, работодавачите ќе водат сметка за трошењето на секој денар догодина, посебно кога се во прашање новите вработувања. 

Ќе бидат вработувани само лица кои освен знаење и искуство ќе поседуваат и вештини. Еве кои вештини ќе ги бараат работодавачите догодина. Одлична комуникација За која позиција и да се пријавите од вас ќе се бара комуникативност. Тоа се бара затоа што работодавачите сакаат да знаат како размислувате и какви ставови и идеи имате во врска со работата.

Прочитајте повеќе:

https://news.vrabotuvanje.com.mk/mk/articles/muabet-na-denot/bez-ovie-veshtini-dogodina-nema-da-mozhete-da-najdete-rabota

loading...
Loading...