Бараме Директор на фабрика

Loading...

 

ВРАБОТУВАЊЕ.КОМза потребите на свој клиент, СТРАНСКА КОМПАНИЈА СО ДЕЈНОСТ ПРОИЗВОДСТВО ВО ЧЕВЛАРСКА ИНДУСТРИЈА, КОЈА ЌЕ ОТВАРА ФАБРИКА ВО МАКЕДОНИЈА 

(нова интернационална инвестиција) има потреба да вработи ДИРЕКТОР НА ФАБРИКА

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/direktor-na-fabrika/3284

loading...
Loading...