Поинаков секс во вашиот живот

Loading...

Оралниот и аналиниот секс не се единствените видови секс со кои го зачинувате денот и монотонијата. Можеби не сте ни свесни дека во текот на животот ќе мора да поминете низ овие фази, а со секоја фаза доаѓа и различен вид секс. Да почнеме од почеток:

 

1. Секс а ла Штрумф – Само што сте се запознале и имате секс додека двајцата не помодрите!!

 

2. Кујнски секс – Кратко време сте заедно, сексот е се уште одличен и го практикувате секаде, па дури и во кујната каде што готвите и јадете!

 

3. Кревет – секс – Долго време сте заедно, можеби веќе сте и во брак, и креветот е единствено место каде што ја правите оваа рутина!

 

4. Секс во судница – Веќе не можете да ја поднесете жена ви. Таа ве тужи, а поротата ве секса, и тоа убаво!

 

5. Ходнички секс – Ја среќавате сопругата само во ходник и си разменувате: “Е*и се!”

 

6. Пензионерски секс – Секој месец добивате, ама малку и не ви е доволно за да уживате во него!!

 

loading...