Бараме референт за испораки и достава

Loading...

КРОМБЕРГ и Шуберт вработува Референт за испораки и достава.

Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да
вработи до 2.500 работници. Нашата компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна позиција: Референт за испораки и достава

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/referent-za-isporaki-i-dostava/3331

 

loading...
Loading...