Бараме Интегратор за ИТ системи

Loading...

Интегратор за ИТ системи (Windows)

Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert гради фабрика и има намера да
вработи до 2.500 работници. Нашата компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за
следната работна позиција: Интегратор за ИТ системи (Windows)
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/integrator-za-it-sistemi–windows-/3351

loading...
Loading...