Асистент за кетеринг

Loading...

ГРУПАЦИЈА ДАЛМА Објавува ОГЛАС за работа на позиција АСИСТЕНТ ЗА КЕТЕРИНГ, кој ги исполнува следните потребни квалификации:

 

 

https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/asistent-za-ketering/3374

loading...
Loading...