Црн хумор: Хитлер и Евреин

Loading...

 
Влегува Евреин кај Хитлер и го прашува: Каде е бато?
– Хитлер му одговара: Оди во ВЦ, вториот сапун лево. 
 
 
 

loading...
Loading...