Виц: Тарзан и неговото „крпче“

Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс. 
Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално воспитување и практично да му објасни. 
– Тарзане, ова што го имаш меѓу твоите нозе е твоето крпче, а ова што го имам јас е машина за перење алишта. Ти мораш да го переш своето крпче во мојата машина!
Следните неколку ноќи, Тарзан го перел своето крпче во машината на Џејн без престан. Кога исцрпената Џејн успеала да дојде до здив му рекла:
– Види Тарзане, вака перењето на твоето крпче не треба да биде толку често, затоа што ќе ти се истенчи. Крпчето треба да го переш на секои 3-4 дена. 
Тарзан ја послушал и следниот месец не ја ни допрел. Џејн ја фатило нервоза и го прашала што му е, зашто не сака да го пере своето крпче во нејзината машина? Тарзан целиот весел и рекол:
– Тарзан веќе научи да пере на рака!
 Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс. 
Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуТарзан и неговото крпче 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: