60 причине зашто е боље да си мушко

Loading...

1. Телефонски разговори су готови за 60 секунде.

2. На филмови, свака друга глумица е гола.
3. На годишањ одмор од 5 дна ти треба само едн куфер.
4. Фудбал има и у понеделник навечер.
5. Не мораш на твои другари да им водиш евиденцију за сексуалан живот.
6. Ред испред мушко ВЦ е увек за 80 посто пократак.
7. Твои другари не ти серев увек к'д ослабнеш или се здебелиш.
8. Шминкери и фризери не те олешив од зимање паре.
9. К'д ги вртиш канали на ТВ, не мора да застанеш к'д видиш дека некој тамо плаче.
10. Твој г'з не е фактор дали некој ќе те прими на работу.
11. Ни едн оргазам не е лажан.
12. Не те плашив маске на маскенбали.
13. Не мора с'с себе да мкнеш непотребни ствари куде појдеш.
14. Разбираш зашто су цртани стрипови смешни.
15. Презиме ти остане исто цел живот.
16. Кревет у хотел можеш да га оставиш ненаместен.
17. К'д на некога не му се свиѓаш, не мора да паничиш дека сви те потајно мрзив.
18. Цела гаража е твоја.
19. Не мора да чистиш купатила..
20. Можеш да се истушираш и да искочиш од дома за 10 минута.
21. Не мора да се секираш много за своју секс репутацију.
22. Ако некој забрави да те викне на прославу, још увек може да ти биде пријатељ.
23. Твој дољан веш се продава 3 за 100.
24. Не мора да бричиш ништо испод браду.
25. Не мора свако сабајле да се будиш поред длакав г'з.
26. Никој не приметује дека си 34 године и дека не си женет.
27. Можеш да се потпишеш на снег.
28. Све на твоје лице останује у оригинал боју.
29. Можеш да бидеш претседател на државу
30. Купиш цвеќе и средиш сви пиздарије сас девојку
31. Много те гајле за туѓи осеќања
32. Три пара ципеле су ти више него довољни
33. Можеш да кажаш што сакаш и бш да те брига што други ќе мислив за тебе
34. Предигра не е неопходна
35. Можеш да гу соблечеш мајцу кд е надвор вруќина
36. Не мора да се правиш дека си генијалац кд ќе ти дојде мајстор у куќу
37. Механичари за кола ти увек кажујев истину
38. Можеш сас другара да си гледаш фудбал сас саати и да ќутиш, а да не мислиш дека другар ти ти е љут
39. Цело време си исто расположен
40. Можеш да му се дивиш на Клинт Иствуда, без жељу да личиш на њега
41. Знаеш најмалко 20 начина да отвориш флашу вино
42. Можеш да си седиш сас расчепени ноге без да се секираш што носиш доле
43. Венчаница 200 евра. Да изнајмиш одело 20 евра
44. Даљински дома е само твој
45. Људи не буљив у твоји груди док зборив сас тебе
46. Можеш да идеш куде другара ти без да носиш поклон
47. Имаш нормалан однос сас мајку ти дома
48. Можеш да купуеш кондоми без тој продавач да те замислује голога
49. Кд идеш у вц, не мора да се преправљаш дека идеш тамо за да се освежиш
50. Можеш да ги рационализираш ствари само сас тој што ќе си кажеш јеби га
51. Смрт на Лејди Ди е за тебе само обичан вест
52. Повремено уздригнување е за тебе само обичан гест
53. Никад нема да се откажеш од секс само затој што си нерасположен
54. Мислиш дека идеја да се направи на пудлицу фризура е смешна
55. Нова обуќа не те жуља одма штом гу купиш
56. Порниќи су сасвим нормални филмови
57. Не мора да памтиш свачиј роѓендн
58. Тој што не гу сакаш сваку девојку не е препрека за добар секс
59. Не мора да глумиш лудило дека не си пијан, кад знаеш дека си летва
60. Увек има спорт на некој канал

loading...
Loading...