Виц: Две плавуши под туш

Loading...

Се тушираат две плавуши и едната ја замолува другата:
– Подај ми го оној шампон!
– Па имаш шампон покрај себе. 
– Да, но на овој пишува дека е за сува коса, а јас веќе ја наводенив мојата!
 Се тушираат две плавуши и едната ја замолува другата:

loading...