Johnson Matthey вработува инженер

Loading...

Џонсон Мети има потреба од инженер за подршка на линија (Line Support Engineer) кој ќе му се придружи на нашиот тим за Производство во фабриката за автокатализатори во Скопје.

 

Кандидатот ќе биде одговорен за обезбедување на инженерска поддршка за производствена линија, вршејќи инженерска работа поврзана со опремата за производство и производствениот процес, вклучувајќи:

 

 https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/inzhener-za-poddrshka-na-linija/3429

 

 

loading...