Johnson Matthey вработува електро техничар

Loading...

Џонсон Мети има потреба од Електро Техничар (Electrical Technician) кој ќе му се придружи на нашиот тим за Одржување во фабриката за автокатализатори во Скопје.

 

Електро техничарот ќе го одржува погонот за производство и останатата опрема, обезбедувајќи максимална ефикасност и минимално потрошено време. Кандидатот треба да биде сигурен дека сите доделени обврски ги извршува правилно и во рамките на договорената временска рамка, со…

 

 

 https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/elektro-tehnichar/3406 

 

 

loading...