Виц: Загрижен татко на доктор

Loading...

 

Еден загрижен родител го прашува докторот:

– Докторе, здраво ли е да поразговарам со ќерка ми за секс?

– Колку години има таа?

– 16.

– Да, поразговарајте со неа и ќе научите некои работи!

 

loading...