Виц: Дефиниции за храбар маж

Loading...

 

Храбар маж – Кога ќе се вратиш дома среде ноќ, жена ти е веќе во кревет но не заспала. Земаш столче и седнуваш пред неа. Таа те прашува “Што правиш??” А ти и одговараш: “Сакам да седам во прв ред кога ќе почне циркузот.”

 

Похрабар маж – Се враќаш дома пијан среде ноќ, жена ти те чека со метла во рака а ти и велиш: “Ќе чистиш или се спремаш некаде да одлеташ?”

 

Многу храбар маж – Се враќаш дома среде ноќ со кармин на кошулата и мирисаш на женски парфем и и велиш на жена ти: “Ти си на ред!”

 

Најхрабар маж – Се враќаш среде ноќ мртов пијан со женска под рака и и шепкаш на жена ти: “Прави се дека си ми сестра!”

 

loading...