Виц:Германецот Алцхајмер

Loading...

Го прашува бабата малиот Трпе:
– Абе внучко, како се викаше оној Германецот што ни ги крие работите по дома?
-Алцхајмер бабо, Алцхајмер!

loading...
Loading...