Виц: Лото

Loading...

Дотрчува жена дома, цела среќа и вика:
– Мили, пакувај ги торбите, добив на лото!
– Навистина? Па тоа е одлично душо! Да пакувам зимска или летна облека, одиме на планина или на море?
– Ма, какви сакаш пакувај, само губи се побрзо да не те гледам!

loading...
Loading...