Виц:Кондоми

Loading...

Влегува малиот Трпе со татко му во продавница. Трпе до касата забележува чудни мастики.
– Тато, ај купи ми ги овие мастики.
– Не сине, тоа се кондоми, ги користат мажшките кога ќе пораснат за да имаат сигурен секс.
– А зошто се овие спакувани по три во кутија?
– Тоа се кондоми за средношколци, еден во петок, еден во сабота и еден во недела.
– А овие што се спакувани по шест?
– Тоа се сине за студенти, два во петок, два во сабота и два во недела.
– А овие во 12 во кутија?
А тоа сине се за женети, еден во јануари, еден во февруари, еден во март …

loading...
Loading...