Виц:После луд секс

Loading...

По луд секс, дечкото ја прашува девојката:
-Ајде маче кажи ми сега, колку си ги имала пред мене?
Девојката налутена молчи. По три часа молк, дечкото решава да и прозбори на девојката:
-Па добро извини не требаше да поставам такво прашање, лута си ми?
– Доста бре уште бројам!!!

loading...
Loading...