Виц:Пе*ер во месарница

Loading...

Влегува пе*ер во месарница и на продавачот му вика да му спакува три колбаси. 
Продавачот го прашува дали ги сака цели или да му ги исецка. Педерот изреволтиран и лут му одговара:
Мојов задник бе на флипер со жетони ти личи?!
 

loading...
Loading...