Виц: Погрешно разбран

Некоја згодна риба седи на клупа во парк и јаде сладолед. Се доближува до неа некој тип и и вели:
– Здраво, дали може нешто да те прашам?
-Се разбира!
-Но, не сум сигурен .. знам дека погрешно ќе сме разбереш!
-Не, слободно прашај!
-Може ли еднаш да лизнам?
Таа му го подала сладоледот и тој и одговорил:
-Ете гледаш, погрешно ме разбра …
 

Пронајдете не на следниве мрежи: