Виц: Неверна Фата

Loading...

Влегува Мујо во кафана со пушка во рака и вика:
-Кој имал секс со мојата Фата?
На крајот од кафаната се слуша глас:
-Немаш ти толку куршуми, пријателе!
 
 

loading...
Loading...