Виц: Трпе и ајкулата

Loading...

Фатил Трпе ајкула и рекол дека ќе му исполни желба ако го пушти.Трпе рекол:
– Па слушнав за златните риби, ама ок е не ми е проблем ќе те пуштам. Желба ми е само да имам пенис до земјата!
И ајкулата му ги изела нозете.

loading...