Виц на денот: Син во пубертет

Синот влегува во пубертет и еден ден го прашува таткото како од сите девојки што ги имал кога бил ерген, се одлучил баш мајка му да ја земе за жена.

Таткото: Имав сине многу девојки и сите си имаа свои квалитети. Една беше многу паметна, па стана професор и доктор на науки. Друга беше исклучителна домаќинка. Имав една што беше мис и многу убава…

И така таткото се присеќа какви се квалитети имале некои од неговите девојки во тоа време синот:
– Епа како бе тато од сите тие се одлучи баш за мама?
– Мајка ти имаше најголеми ци.ки.

Пронајдете не на следниве мрежи: