Абе Рамче ако сакам да одам во WC каде да влезам?

Loading...

Абе Рамче ако сакам да одам во WC каде да влезам? 

Рамче дава одговор, и тоа многу логичен 🙂
Погледнете какво објаснување има Рамче на следната страна:

 

Рамче дава одговор, и тоа многу логиче

loading...
Loading...