Ај кажите и на жен’ти да биде потиха каа се кецате…

Loading...

—Добар ден, ја су комшијата шо живее под вас…Ај кажите и на жен'ти да биде потиха каа се кецате, преку к*р ми дојди ..—Добар ден, ја су комшијата шо живее под вас…Ај кажите и на жен'ти да биде потиха каа се кецате, преку к*р ми дојди секоа вечер да слушам; Тоо Нацо, дај уште Нацо….—Мислам дека си го згрешил станот, ја се викам Блажо, работам каа пекар и само трета смена одам…..—Добар ден, ја су комшијата шо живее под вас…Ај кажите и на жен'ти да биде потиха каа се кецате, преку к*р ми дојди секоа вечер да слушам

loading...
Loading...