Ајде Ружо, качувај се…

Влегува маж во автобус и го прашува возачот:Влегува маж во автобус и го прашува возачот:
-Дали се плаќа за цвеќе?
Возачот му одговара:
-Не
Тогаш мажот се врти назад и вели:
-Ајде Ружо качувај се!Влегува маж во автобус и го прашува возачот:
-Дали се плаќа за цвеќе?
Возачот му одговара:
-Не
Тогаш мажот се врти

Пронајдете не на следниве мрежи: