Ако машко се сеќава каква боја на очи имаш…

Ако машко се сеќава каква боја на очи имаш…Можеби навистина имала убави очи девојката…или сепак не?!
Извор: Ohrigani.mkМожеби навистина имала убави очи девојката…или сепак не?!
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: