Анкетата покажа:Драган Вучиќ најпосакуван маж

Истражувањето направено, самоинницијативно без притисоци од било која политичка, верска, хуманитарна, невладина градска или селска организација. Значајно е да се каже дека анкетата е правена и без притисок или ургенции од жената му на Вучиќ. Анкетата покажа фасцинантни на моменти вчудоневидувачки и вчудовидувачки податоци. Драган Вучиќ е најпосакуван маж во Република Македонија.Анкетата е извршена тајно со телефонски јавувања кај госпожи, од урбана и рурална средина. Јавувањата се вршени за време на турски синхронизирани серии. Моментот намерно е избран тоагаш заради тоа што нивото на интелегенција во тој момент е соодветно со интелектуалнот ниво на поставеното прашање.Од вкупниот број убедливото водство е на Драган Вучиќ со 83% а далеку под него се најдоа останатите јавни личности меѓу кои.Војче Китановски,Мирка Велиновска и Боки 13.Карактеристиките кои ги поседува тој и само тој а никој друг а го направија најпосакуван маќсе:А)Ги знае ликовите од сите турски серииА.1)Увек може да ти ја раскаже пропуштената епизодаА.2) Никад нема да ти рече ај ма доста гледаш турски серии…
Повеќе на следниот ЛИНКИстражувањето направено, самоинницијативно без притисоци од било која политичка, верска, хуманитарна, невладина градск

Пронајдете не на следниве мрежи: