Аплицирајте: Нови огласи за вработување!

Loading...

Прочитајте ги огласите за вработување.AMPHENOL е глобална интернационална компанија со свои производни капацитети во повеќе земји во светот. Светски лидер е во производството на интерконекциски производи наменети за автомобилската индустрија, но и за железница, комуникациска опрема за мобилна телефонија, аеронаутика, електроника и индустриски апликации.
За потребите на новиот производствен капацитет во индустриската зона во Кочани, имаме потреба од нови лица кои ќе се придружат на нашиот тим.
Повеќе на следниот ЛИНК

 
„Кемет електроникс“исто така имаат огласи за вработување, прочитајте повеќе на следниот ЛИНКAMPHENOL е глобална интернационална компанија со свои производни капацитети во повеќе земји во светот. Светски лидер е во про

loading...
Loading...