Баба Радо како да го фатам крстот за Водици во Штип?

Како да го фатам крстот за Водици во Штип?Штипјанец бара совет од баба Рада:
– Баба Радо како да го фатам крстот за Водици во Штип?
– Чај од ајдучка трева синко!Штипјанец бара совет од баба Рада:
– Баба Радо како да го фатам крстот за Водици во Штип?
– Чај од ајдучка трева синко!

Пронајдете не на следниве мрежи: