Бабо имаш Фејсбук?

Loading...

Кога баба ти ќе си направи Фејсбук профил!Кога баба ти ќе те додаде на Фејсбук и ќе те праша дали си јадел 🙂
Модерна баба!
На следниот ЛИНК може да ја погледнете бабата која 100-тиот роденден го прослви со стриптизер.
 Кога баба ти ќе те додаде на Фејсбук и ќе те праша дали си јадел 🙂
Модерна баба!
На следниот

loading...
Loading...