Барате работа? Не пропуштајте ја оваа можност – Веднаш аплицирајте!

Loading...

Погледнете ги огласте за вработување…АМСМ ВРАБОТУВА
Надворешен агент за продажба
ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
-способности за презентација и продажба
– напредни комуникациски вештини
-високо ниво на самомотивираност и самоиницијативност
–  одговорност, ефикасност и упорност во работата
– способности за придобивање на нови клиенти и градење на долгорочен однос со постојаните клиенти
– желба за теренска работа
Повеќе на следниот ЛИНК

 
 ШЕИК БАРА 60 УЛТРА ЗГОДНИ ДЕВОЈКИ СО ЧУВСТВО ЗА МОДА
Ова е насловот на еден оглас пласиран во Италијански медиум и иако изгледа како шега е жива вистина. Имено шеикот Расхид бин Аеед Ал Мактоум, навистина го објавил овој оглас, со барање да ги прими на работно место:Асистентки во шопинг. Во потребните квалификации стоело дека девојките мора да бидат на возраст од 18 до 28 години, да имаат чуство за мода, да бидат убави, да бидат подготвени на патувања, да знаат англиски и уште еден друг јазик.
Повеќе на следниот ЛИНКАМСМ ВРАБОТУВА
Надворешен агент за продажба
ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
-способности за презен

loading...
Loading...