Барате работа? Погледнете ги денешните огласи 03.09.2013

Loading...

Ако барате работа, погледнете ги денешните огласи за вработување.1. Една од најголемите водечки IT компании од Малта вработува “PHP DEVELOPER”
Повеќе на линкот https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/php-developer/7775
2. Една од стратешките определби на ПроКредит банка е развојот на младите професионалци во одговорното банкарство. Ако се познавате во целите и етичките вредности на ПроКредит Банка бидете дел од “Програмата за Mлади Банкари”.
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/programa-za-mladi-bankari/7765
3. Агенцијата специјализирана за посредување при вработување во странство Виза Плус, за потребите на својот клиент , Луксузен Хотел со 5* во Катар објавува огласи за следниве позиции:
-Секретарки
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/sekretarka/7764
-Рецепционерки
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/recepcionerki/7763
-Келнерки
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kelnerka/77611. Една од најголемите водечки IT компании од Малта вработува “PHP DEVELOPER”
Повеќе на линкот 

loading...
Loading...