Барате работа? Погледнете ги денешните огласи 04.09.2013

Loading...

Ако барате работа, погледнете ги денешните огласи.1.Viza plus е специјализирана агенција за вработување во странство, која за потребите на клиентот:
-McDonalds во Дубаи вработува асистент менаџери и маркетинг претставници со одлично познавање на англиски јазик;
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/asistent-menadzher/7809
-Во Англија потребни се кандидати за повеќе работни позиции: келнери, келнерки, шанкери, работа на фарма, работа во фабрики, хигиеничарки и друго;
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/povekje-rabotni-mesta/7808
-Државни болници во Оман имаат потреба од Медицински сестри со одлично познавање на англиски јазик, минимум три години работно искуство и диплома.
2.Мултинационална групација на компании за своите потреби објавува оглас за:
-Import Traffic Coordinator
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/import-traffic-coordinator/7805
-Import Traffic Manager
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/import-traffic-manager/7806
3.OFFICE PLUS за потребите на својот изложбен салон во Струга објавува оглас за:
-Продавач/ка
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/prodavach-ka/78031.Viza plus е специјализирана агенција за вработување во странство, која за потребите на клиентот:
-McDonalds во Дубаи вработува асист

loading...
Loading...