Барате работа? Погледнете ги денешните огласи за вработување!

Loading...

Погледнете ги денешните огласи за вработување1. ВРАБОТИ СЕ ВО ГРАНИТ АД СКОПЈЕ
1. Извршител во оперативен тим – 1 извршител
2. Раководител на објект – 1 извршител
3. Градежен инженер или инженер архитект – 1 извршител
Повеќе на следниот ЛИНК

 
2. ВРАБОТУВАЊА ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА
За пријавување на кандидати за слободните работни позиции, еден финансиски и мониторинг експерт и еден проектен менаџер во подрачната канцеларија (Антена) на Заедничкиот Технички Секретаријат за Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Бугарија 2007-2013 година, со седиште во Струмица, Република Македонија.
Повеќе на следниот ЛИНК1. ВРАБОТИ СЕ ВО ГРАНИТ АД СКОПЈЕ
1. Извршител во оперативен тим – 1 извршител
2. Раководител на објект – 1 изврши

loading...
Loading...