Бегај бе имам добиено…

Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели…Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели:
– Бегај бе, имам добиено.
Трпе пијан мортус, не ја ни слуша и си врши работа долго време, сабалето кога Трпе се разбудил што да види, цел кревет крв, а Трпана ја нема, шокиран Трпе вика:
– Леле сум ја убил Трпана.
Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува:
– Леле сум ја изел.Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели:
– Бегај бе, имам добиено.
Трпе пијан мортус, не ја ни слуша и си

Пронајдете не на следниве мрежи: