Би сакал да сум таму…

Кој не би посакал да е таму? :)Секое момче би посакало да е таму… Доколку патентот ја завшри својата работа 🙂 
Или има некој што не сака?
На следниот ЛИНК може да ја погледнете девојката која се посрамоти на Фејсбук.
Исто така може да ги прочитате и најпознатите вицови за БАБА РАДА!
 Секое момче би посакало да е таму… Доколку патентот ја завшри својата работа 🙂 
Или има некој што не сака?
На следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: